Tjänster

Saras måleri erbjuder ett brett utbud av tjänster inom måleri och tapetsering, både inom- och utomhus.

Interiörmålning

Ge ditt hem eller kontor en ny look med professionell interiörmålning från Saras Måleri.

Jag är en kvalificerad och erfaren målare som har den expertis som krävs för att skapa en unik, personlig och stilren design som speglar din personlighet och smak. För att säkerställa ett bestående och vackert resultat använder jag bara högkvalitativa färger och material.

Oavsett om du vill måla om en enda vägg eller hela rummet, så tar jag hand om allt från start till mål. Låt Saras Måleri hjälpa dig att skapa ett hem eller kontor som du kommer att älska att visa upp!

Exteriörmålning

Förnya ditt hus med professionell exteriörmålning från Saras Måleri. Med mitt personliga och engagerade tillvägagångssätt kan du vara säker på att du får en högkvalitativ tjänst som överträffar dina förväntningar.

Kontakta mig idag för att diskutera dina målningsbehov och få en offert som passar din budget.

Tapetsering

Jag erbjuder högkvalitativa tapetseringstjänster. Med min erfarenhet och kunskap kring material, kan jag säkerställa att resultatet är både snyggt och hållbart.

Hela vägen från att hjälpa dig att välja tapet som passar dina behov och smak, till att förbereda ytan och applicera tapeten med precision och noggrannhet. Oavsett om du vill tapetsera ett helt rum eller bara en accentvägg, så kan jag hjälpa dig.

Kontakta mig idag för att diskutera dina tapetseringsbehov och få en offert som passar din budget!

Färgsättning

Du kanske vet att du vill måla om ditt hem, men känner dig osäker kring hur du ska välja kulörer. Jag hjälper dig med design och planering, letar rätt på produkter från tillverkare med hög kvalité, sköter inköp och utför målningsarbetet.